De Asperge Rit

Behalve dat met de datum tegemoet is gekomen aan de wensen van de meeste rijders hebben we ook op veler verzoek de Rally een thema meegegeven namelijk asperge.

De “ASPERGE RIT” is voor bezitters van een bijzondere auto; zowel oldtimers als newtimers. Oftewel, de rally is bedoeld voor eigenaren van alltimers. Merk en leeftijd zijn ondergeschikt, zolang u en uw bijrijder een geweldige dag beleven.

Start en finish zullen evenals de voorgaande edities weer in onze eigen regio plaatsvinden. De route zal deze keer richting de Baronie van Breda gaan. We zullen o.a. Langs de mooie Chaamse bossen rijden.

De Chaamse Bossen (1324 ha) zijn aangelegd tussen 1900 – 1934 en hier groeien voornamelijk naaldbomen. In dit gebied liggen verschillende graslanden, die voor verrassende uitzichten zorgen. Langs de randen van deze open plekken grazen in de ochtend- en avondschemering vaak reeën. Kortom het belooft, evenals vorig jaar weer een mooie route te worden. Dus schrijf je snel in.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze prachtige, uitdagende rit met culinaire asperge hoogtepunten door het mooie Brabantse landschap dan kunt u zich hier inschrijven.

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.