Den Engelsen Kempenrally | Wie zijn wij?

Rotary is een wereldwijde serviceorganisatie die verankerd is in de lokale samenleving. Dat betekent in de praktijk dat de leden – mannen en vrouwen, jong en oud – van iedere Rotaryclub met hun kennis en inzet proberen iets te betekenen voor de samenleving. In ons geval voor Bladel en Reusel-De Mierden.

“Ieder jaar weer proberen wij de regio wat mooier te maken door iets te betekenen voor de mensen die dat goed kunnen gebruiken.”

Dit jaar leggen we de focus op de organisatie van de Den Engelsen Kempenrally met als goede doel stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben.
De stichting merkt echter dat vooral de patiënten tussen de 17 en 30 jaar het een grote drempel vinden om mee te gaan en vaker de laatste wens laten gaan omdat ze te trots zijn om in de ambulance te gaan liggen.

Hier willen wij samen met Stichting Ambulance Wens en onze hoofdsponsor Den Engelsen Bedrijfswagens een auto voor ontwikkelen waarin een comfortabele stoel geplaatst kan worden en nog 3 familieleden mee kunnen. Op deze manier kunnen we voor deze bijzonder jonge doelgroep toch een laatste wens in vervulling laten gaan.

Meer informatie over wat wij doen als Rotary? Je leest het op https://lnkd.in/e5ivNBKY

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.