Den Engelsen Kempenrally | Wordt u ook onze sponsor?

De tiende editie van de Kempenrally, georganiseerd door Rotary Bladel, Reusel-de Mierden staat weer op stapel en belooft wederom een prachtig evenement te worden. Met dit jaar als hoofdsponsor Den Engelsen Bedrijfswagens!

Zoals bij elk goede doelevenement zijn we op zoek naar sponsoren. Dit is dé kans voor auto-liefhebbers en bedrijven om in de schijnwerpers te staan, maar ook voor u kan het interessant zijn! Van adverteren in het rallyboek tot reclame langs de route, de mogelijkheden zijn eindeloos. En: de volledige sponsoropbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel! Doe mee en geef uw merk een boost terwijl u een goed doel ondersteunt.

Meer informatie over sponsoren? Check de website 💻voor verschillende sponsormogelijkheden.

Aarzel verder ook niet om op informele wijze in contact te komen met een van de commissieleden om de opties te verkennen, dit mag vrijblijvend via een mail naar inschrijving@kempenrally.nl 📩. Voor andere vragen zijn we ook via dit e-mailadres te bereiken!

We kijken uit naar uw reactie en natuurlijk naar uw sponsordeelname aan deze bijzondere dag. Samen kunnen we er een onvergetelijke dag van maken!

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.