Kempenrally 2016

Via deze pagina kunt u zich inschrijven als deelnemer voor de Kempenrally, editie 2016, op 5 juni 2016. Het is de zesde editie…

U kunt inschrijven met elke auto die het bekijken waard is!
Kosten deelname auto’s in 2016: Per equipe, auto, bestuurder en bijrijder: € 170,- Per extra persoon (max 2): € 50,- Als u extra plaats(en) in uw auto ter beschikking wilt stellen, dan zorgen wij graag voor één of meerdere enthousiaste bijrijders. Daarmee helpt u op het goede doel op een aantrekkelijke wijze.
Bijzondere motoren zijn natuurlijk ook welkom!
Kosten deelname motor in 2016: Per motor + bestuurder: € 120,- en extra persoon: € 50,- Vriend van de Kempenrally: Voor slechts € 250,- bent u, naast deelname door één equipe, een ‘zakelijke’ vriend met logovermelding op onze website, advertentie in het full colour routeboek en vermelding in alle rally-communicatie!

Aanmelden

Enthousiasme is niet te koop. Geluk ook niet. Een sprankje meer kennis (ons Goede Doel) wèl! Wij hopen daarom oprecht dat u (weer) meedoet dit jaar. De organisatie van een en ander heeft veel voeten in de aarde. Om de kosten te minimaliseren en de opbrengst voor het Goede Doel te maximaliseren zouden wij graag de administratieve handelingen per e-mail willen laten verlopen. Vandaar ons verzoek uw aanmelding te doen door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

Inschrijfformulier

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor deelname aan de Kempenrally. Nota bene:
  • Velden met een * zijn verplicht.
  • Voor een correcte verwerking van uw aanmelding, stellen wij het op prijs als u het formulier zo volledig mogelijk invult.

Share on FacebookShare on Twitter

Download evenement naar agenda