Nieuws van de Hoofdsponsor Prowork

Enjoy technology, de motor voor hartenwensen

In het hart van de Kempen staan we aan de vooravond van een prachtige dag;

de Prowork Kempenrally 2022!

Met trots mogen wij dit jaar onze naam verbinden aan deze rally waarmee we ook meteen de financiële motor zijn voor het goede doel; Stichting Hartekind.

Al 25 jaar houden wij ons bezig met het slimmer maken van woningen. Met een domotica systeem op maat zorgen wij dat mensen veilig, comfortabel en langer zelfstandig kunnen wonen. Wij dragen zorg voor het technisch hart van de woning, waardoor de bewoners onbezorgd kunnen genieten.

In het kader van ons 25 jarig jubileum nemen wij u graag mee in de wereld die onbezorgd genieten heet; van waypoint naar waypoint, toerend door een mooie omgeving.

Als hoofdsponsor bieden we ook een kans om andere hartenwensen te vervullen: de kwaliteit van leven van hartekinderen. Want dat hartje is toch dé motor van het leven. Daar draait ’t om.

In ons jubileumjaar beseffen we maar al te goed dat kwaliteit van leven geen vanzelfsprekendheid is. Laat dat kinderhart van Stichting Hartekind dan ook onze drive zijn. Een hart dat technisch goed mag kloppen en mag genieten van het leven, zoals wij op weg zijn.

Wie ons hart ook verwarmt, is Sprekend Jojanneke www.sprekendjojanneke.nl. Zij schonk ons deze woorden.

Geniet lekker van de “joie de vivre”, met een hapje en een drankje en dat heerlijke hart voor elkaar.

Lees meer op de pagina Goede doel.

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.