Goede doel kempenrally 2018 bekend

Jonge Mantelzorgers

Misschien niet altijd zichtbaar, maar er zijn nogal wat jongens en meisjes van tussen de 6 en 24 die de zorg en verantwoording dragen voor een ziek familielid, minder valide ouder of buren.

Dat is een hele vraag aan jongeren. Naast de welhaast “gewone”  dingen als het doen van boodschappen, opruimen, assisteren bij dagelijkse zaken, is dit ook mentaal een behoorlijke belasting voor de jonge mantelzorgers.

Gelukkig is er een stichting die hen assisteert en ondersteunt. Niet alleen door middel van goede raad, geestelijke bijstand en acties, maar ook door organiseren van activiteiten waardoor de jonge mantelzorgers er even uit zijn. Eventueel met opvang voor de persoon waar men normaal de (mantel)zorg voor draagt.

Stichting GOW Welzijnswerk zet zich regionaal in de Kempen in voor deze Jonge Mantelzorgers en is daarom uitgekozen als het goede doel voor de KempenRally 2018.

Zij hopen van harte op uw steun door mee te doen aan de KempenRally 2018, meldt u zich aan als vriend van de KempenRally? Daarmee geeft u een extra donatie aan deze Jonge Mantelzorgers!

Lees hier meer 

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *