• Hoofdsponsor Kempenrally 2022

KempenRally 2022: terug van weggeweest!

De KempenRally: zondag 12 juni, georganiseerd door Rotaryclub Bladel, Reusel-de Mierden in samenwerking met Rotaryclub Eersel.

Na enkele Corona jaren komt het er dit jaar toch echt weer van! De negende editie van de KempenRally, georganiseerd door Rotary Bladel, Reusel-de Mierden en in samenwerking met Rotaryclub Eersel staat weer op stapel en belooft wederom een prachtig evenement te worden. Uiteraard is er weer een fantastisch goed doel gevonden waar de opbrengsten van deze prachtige Rally naar toe gaat. Gulle sponsoren voor dit evenement zijn dan ook van harte welkom!

Een doorgewinterd comité vanuit de Rotaryclub is al maanden bezig om weer een prachtige route uit te zetten. De voorgaande jaren is er veel ervaring op gedaan maar dat wil niet zeggen dat er geen verbeterpunten zijn. Uiteraard is daar alle aandacht aan besteed en belooft deze Rally de voorgaande Rally ervaringen nog is te overstijgen.

De Rally is geen wedstrijd, het gaat er niet om hoe snel je bent, de behendigheidsproef zonder fouten doorstaat, de kortste route rijd of wie de meeste vragen juist beantwoord. Nee, de Rally is opgezet voor elke autoliefhebber die van toeren houdt door een prachtige omgeving. Die geniet van een mooie dag met anderen én die ons goede doel een warm hart toedraagt.

Vaak doen er aan deze Rally oldtimers of bijzonder auto’s mee maar dit is beslist geen must. Alle All-Timers zijn van harte welkom zolang je zelf je auto maar een warm hart toedraagt.

Goede doel

Voor deze editie heeft de Rotaryclub besloten de Stichting Hartekind te gaan ondersteunen. Waarom? Dagelijks worden er 4 kinderen geboren met een hartafwijking, en ondergaan 3 kinderen een openhartoperatie.

Desondanks overlijdt er nog elke 2 dagen een kind aan een hartafwijking. De Stichting Hartekind is de enige organisatie in Nederland die zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Een initiatief dat onze ondersteuning van harte verdient.

Programma

We starten de dag ’s morgens vanaf 09.00 uur met verse koffie/thee inclusief iets lekkers bij bakkerij van Heeswijk in Luijksgestel. U krijgt hier ook het Rallyboek uitgereikt waarna de Rally vanaf 09.45 uur start met een vaste tijdsinterval en u wordt meegenomen in een prachtige rit van ± 150 km richting het prachtige Limburg.

Terwijl u geniet van slingerende weggetjes en de mooie omgeving is men ondertussen een heerlijk lunch voor u aan het bereiden op een bijzondere locatie. Hier kunt u tussen de middag even fijn de benen strekken en genieten van al dat heerlijks om vervolgens de rit te vervolgen.

Langzaamaan rijdt u weer richting onze Brabantse Kempen waar u vanaf de klok van 17.00 uur verwacht wordt bij Restaurant Crijns. Tijd om het glas te heffen, met elkaar bij te praten, de dag te evalueren en ook even al die prachtige auto’s te bekijken.

Het diner staat vanaf 19.00 uur voor u klaar, een diner wat ongetwijfeld bij u in de smaak zal vallen. Laat dat maar aan Marc Crijns over! Ondertussen zijn wij druk bezig geweest om te bekijken wie deze Rally gewonnen heeft en komen wij met een heuse prijsuitreiking. Niet omdat dit de insteek is maar wel om enkele personen toch even in het Bladelse zonnetje te zetten.

Inschrijven

Enthousiasme is niet te koop. Geluk ook niet. En zorg voor elkaar is onbetaalbaar (maar daarom niet minder kostbaar)! Wij hopen daarom oprecht dat u (weer) meedoet dit jaar.

Een Rally kan natuurlijk niet zonder deelnemers en sponsoren. De kosten zijn €190,- per equipe van 2 personen. Dit is voor de rit, de koffie met lekkers bij de startlocatie, de heerlijke lunch (excl. drankjes) en het voortreffelijke diner (excl. drankjes).

We begrijpen als geen ander dat u nu meer wilt weten van de KempenRally of onze Rotaryclub. Kijk daarom gerust eens op onze websites. De inschrijving van de Rally is geopend en wij hopen op vele deelnemers! Wilt u niet meerijden maar toch een handje helpen of dit mooie initiatief sponsoren? Ook dan zien wij uw reactie graag tegemoet! Schroom niet om uw eventuele vragen aan ons te stellen, wij beantwoorden ze graag.

Wilt u ook een bijdrage leveren voor het goede doel? Wij hebben een heel scala aan sponsormogelijkheden. Van natura-leveringen tot financiële bijdragen.

Video impressie Kempenrally 2014