Kempenhaeghe ontvangt cheque van RotaryClub Bladel, Reusel-de Mierden

Op zondag 5 juni 2016 ontving Prof. Bert Aldenkamp van Kempenhaeghe uit handen van Rotarylid,  en tevens burgemeester van Bladel, B. Swachten een cheque van € 9.000,-.

Dit bedrag is middels de zesde editie van de Rotary KempenRally voor het goede doel bijeen gebracht. De Rally is inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie waarbij het er voor al om gaat dat de deelnemers een goed doel steunen en daarbij bovendien een fijne, ontspannen dag ervaren.

Kortom, ook deze Rotary KempenRally was weer een succes. Op een stralende zondag genoten de rallyrijders de gehele dag van de prachtige Brabantse Kempen met als hoogtepunt de feestelijke uitreiking van de cheque ter ondersteuning van onderzoek door Kempenhaeghe. Kempenhaeghe verricht naast patiëntenzorg ook wetenschappelijk onderzoek naar een betere behandeling van epilepsie en daar is namelijk geld voor nodig.

Prof. Bert Aldenkamp van Kempenhaeghe :‘Graag wil ik alle deelnemers, sponsoren, adverteerders en medewerkenden van de RotaryClub Bladel, Reusel de Mierden hartelijk bedanken. Samen heeft u deze actie ingezet ter ondersteuning van onderzoek naar het functioneren van de hersenen bij mensen met epilepsie. Daar mag u met elkaar trots op zijn!’

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.