De route is gereed, nu nog de laatste voorbereidingen voor de 10e editie van de Kempenrally op 23 juni 2024

In 2024 zal gestart worden bij den Engelsen Bedrijfswagens, De Keten 1, 5651 GJ Eindhoven.

Daar worden de auto’s opgesteld onder toeziend oog van parkeerwachten. Met koffie en wat lekkers worden de deelnemers vanaf 09.00 uur ontvangen waarna routeboeken en overige informatie uitgereikt wordt.

Hierna zal de Rally vanaf 09.45 uur starten met een vaste tijdsinterval en wordt u meegenomen in een prachtige rit van ± 150 km door het prachtige Brabantse landschap.

Terwijl u geniet van slingerende weggetjes & pontjes en de mooie omgeving is men ondertussen een heerlijk lunch voor u aan het bereiden op een bijzondere locatie. Hier kunt u tussen de middag even fijn de benen strekken en genieten van al dat heerlijks om vervolgens de rit te vervolgen.

Langzaamaan rijdt u weer richting onze Brabantse Kempen waar u vanaf de klok van ± 17.00 uur verwacht wordt bij Restaurant Crijns. Tijd om het glas te heffen, met elkaar bij te praten, de dag te evalueren en ook even al die prachtige auto’s te bekijken.

Het diner staat vanaf 19.00 uur voor u klaar, een diner wat ongetwijfeld bij u in de smaak zal vallen. Laat dat maar aan Marc Crijns over! Ondertussen zijn wij druk bezig geweest om te bekijken wie deze Rally gewonnen heeft en komen wij met een heuse prijsuitreiking. Niet omdat dit de insteek is maar wel om enkele personen toch even in het Bladelse zonnetje te zetten.

Uitzwaai actie

Natuurlijk houden we rekening met kinderen en kleinkinderen die willen uitzwaaien.

TijdstipProgrammaonderdeel
Vanaf 9.00 uurOntvangst bij Den Engelsen Bedrijfswagens, De Keten 1, 5651 GJ Eindhoven
9.45 uurStart ochtendetappe
Proef 1, tijdens de ochtendetappe
12.30 uurLunch
14.00 uurStart middagetappe
Proef 2, tijdens de middagetappe
17.00 uurAankomst bij restaurant Crijns te Bladel
19.00 uurDiner en prijsuitreiking

Deelnemen?

Wilt u ook een bijdrage leveren voor het goede doel? Wij hebben een heel scala aan sponsormogelijkheden. Van natura-leveringen tot financiële bijdragen.

BEKIJK DE OPTIES


Ons goede doel al steunen? Dat kan! Door de QR-code te scannen met uw telefoon kunt u ons goede doel verder helpen om een nieuw, laagdrempelig voertuig te ontwikkelen voor jonge patiënten.