Startlocatie 9e kempenrally bekend

De startlocatie van de KempenRally editie 2020 is bekend.

Het moment dat u weer kunt meerijden in onze KempenRally nadert met rasse schreden!
We hebben ons best gedaan weer een prachtige route voor u uit te zetten en net als vorig jaar wordt gestart bij een prachtige locatie in het Brabantse land.

De KempenRally is niet bij uitstek een evenement voor klassieke auto’s, heeft u ‘gewoon’ plezier in het rijden van een prachtige rit dan kan u natuurlijk ook met een ‘gewone’ auto in de Tourklasse worden meegereden.

Het wordt weer genieten van de prachtige tocht door o.a. het groene woud én het schitterende weer. Ook dit jaar is weer een leuke en creatieve route uitgezet, waarbij sommige opdrachten menig team behoorlijk wat hoofdbrekens gaat bezorgen.

Velen hebben zich al ingeschreven voor deze prachtige rit. U bent zelf die dag verhinderd? Deel dit evenement dan zeker met uw familie, vrienden en andere mogelijke belangstellenden voor de rally. Want naast een mooie en enerverende rally dag wordt ook een goed doel gesteund.
De sponsoropbrengst gaat dit jaar naar het GOW Welzijnswerk voor de ondersteuning van Jonge Mantelzorgers. Meer info: Goede doel.

Als startlocatie is gekozen voor Bakkerij van Heeswijk in Luijksgestel. Een geweldig bedrijf dat al jaren onze goede doelen sponsort, heerlijk gebak en brood levert en waarvan Lizette volgend jaar onze trotse nieuwe club voorzitter zal zijn.

Zij verzorgen dit jaar de koffie en gebak bij de start.

De rest van de route is en blijft een verrassing!

0 reacties

Plaats een Reactie

Reageren?
Hieronder kunt u uw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *